JK Furniture Co., Ltd, opgericht in 2010, bevindt zich in de stad Dongguan.

Ons team met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied en de inzet van alle 200 medewerkers, is JK om toegevoegde waarde te creëren voor klanten over de hele wereld.

JK heeft zich gericht op topkwaliteit van kantoormeubilair, inclusief bureaustoel, eetkamerstoel, gaststoel, lounge stoel, poef en bank. We bieden ook een perfecte after-sales service voor onze klanten, die al een centraal punt van ons bedrijf was geworden.


Het strikte kwaliteitscontrolesysteem is geïmplementeerd om de hign-kwaliteitsproducten te beloven tijdens de productie, van de aankoop van grondstoffen tot de verpakking.

We hebben de productieschaal uitgebreid sinds het uitvoeren van de exportactiviteiten om grotere overzeese markten te zoeken, zoals het automatiseren van onze ontwerpprocedures en het automatiseren van de productie, tegelijkertijd het bijwonen van professionele shows en beurzen met inspanningen van alle aspecten, onze producten hebben grote affecties en sastisfaction thuis en in het buitenland, vooral in de VS, CANADA, UK, DUITSLAND, JAPAN, enzovoort. Door nieuwe technologieën, nieuwe materialen, meer experts en het nieuwste managementsysteem te introduceren, zal ons bedrijf continu werken aan het verbeteren van de kwaliteit en het verrijken van de verscheidenheid aan producten.

2.jpg3.jpg

We hebben altijd het gevoel dat al het succes van ons bedrijf rechtstreeks verband houdt met de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten zoals vastgelegd in de BIFMA 5.1, ISO9001, ISO14000: 14001-richtlijnen en ons strenge kwaliteitscontrolesysteem.

4.jpg

5.jpg

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in wat we maken. We kijken ernaar uit om de vriendelijke en vruchtbare zakelijke relatie met u tot stand te brengen.